Geef de pen door! met Freek Rijvers

19 nov 2020
Geef de pen door
Geef de pen door
'De psychosomatische fysiotherapie heeft mij het handvat geboden om vanuit een holistische visie mensen te begeleiden bij het bevorderen en optimaliseren van hun eigen autonomie.'

Freek Rijvers: ' Dit kunnen wij niet zonder elkaar, maar zeker ook niet zonder de NFP'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige maand werd ik door Laura Gilhuis benaderd om mijzelf in dit item voor te stellen. De uitnodiging verraste mij en maakte mij enthousiast om te schrijven. Een van de dingen waar ik op in wil gaan is mijn deelname aan de herziening van de richtlijn rouw en jullie medewerking die daarin nodig is.


Ik ben Freek Rijvers, 43 jaar en woon in het Brabantse ’s Gravenmoer met mijn vrouw en mijn twee kinderen (3 en 1 jaar). Voordat ik mijn studie fysiotherapie startte heb ik eerst de opleiding tot ‘verpleger’ gedaan. In die tijd heb ik in stages kennis gemaakt met diverse GGz-instellingen en hun cliënten. Na mijn opleiding fysiotherapie is deze doelgroep mij blijven trekken. Bij het starten van mijn eigen praktijk in Dongen, 9 jaar geleden, ben ik ook gestart als fysiotherapeut bij GGz Breburg. Deze hernieuwde kennismaking met de psychiatrie stond aan de basis om in 2014 te starten met de Master Psychosomatische Fysiotherapie.

Naar de blog van Freek

Trefwoorden: