Geef de pen door! met Gina Biervliet

17 sep 2020
Geef de pen door
Geef de pen door
'Ik zou ervoor willen zorgen dat de meest relevante en recente onderzoeksresultaten op het gebied van psychosomatiek, op een overzichtelijke wijze worden gedeeld met leden (en niet-leden). Waardoor de kloof tussen wetenschap en praktijk wordt verkleind.'

Gina Biervliet : ' Ik ben iemand die de grenzen onderzoekt en ze probeert op te heffen.’.

Dag collegae (psychosomatisch) fysiotherapeuten,

Precies een jaar geleden op 4 september 2019 werd deze rubriek “Geef de pen door” gepubliceerd in de E-news van de NFP. In één jaar hebben zich zeven collegae aan u voorgesteld. Volgens zorgkaart Nederland zijn er 374 fysiotherapeuten met de specialisatie psychosomatisch fysiotherapie. Deze rubriek is in het leven geroepen om de ervaring die we opdoen binnen ons vak via deze weg te delen. Ik voel me bevoorrecht de pen nu in ontvangst te nemen en daarmee een schakel te vormen in een ketting, die hopelijk zal leiden tot een gevoel van verbondenheid.

Wie ben je?

Mijn naam is Gina Biervliet, 34 jaar en woon in Groningen samen met mijn vriend en dochter. In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut BSc aan de HanzeHogeschool Groningen en in 2018 afgestudeerd als psychosomatisch fysiotherapeut MSc aan de Hogeschool Utrecht. Naast mijn parttimebaan als psychosomatisch fysiotherapeut in de eerstelijns zorg geef ik pilates, yoga en mindfulness cursussen als zzp’er bij diverse organisaties. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, lezen, sporten, vriendschappen en familie. Ik ben iemand die de grenzen onderzoekt en ze probeert op te heffen.

Lees de hele blog van Gina

Trefwoorden: