Geef de pen door! met Cees Roggeband

14 jul 2020
Geef de pen door
Geef de pen door
Cees Roggeband: ' Al als jonge fysiotherapeut werd mij duidelijk dat mijn interesse bij het behandelen vaak uitging naar ‘de mens achter de patiënt’.

'Al snel keek ik vanuit een multidisciplinair kader'

Mijn naam is Cees Roggeband (53). Ik ben getrouwd en ik heb drie zonen. Mijn opleiding voor fysiotherapie heb ik in 1989 afgerond in aan de Hogeschool Utrecht, de oude SUPA. Net als de vorige schrijfster heb ik een aantal jaren in Duitsland gewerkt en ben ik uiteindelijk neergestreken in een praktijk in Houten, nabij Utrecht. Inmiddels werk ik met veel plezier al ruim 25 jaar in Houten. Daar ben ik in loondienst begonnen en in 2000 lid van de maatschap geworden. Tien jaar geleden zijn we met onze praktijk in een mooi, nieuwgebouwd eerstelijns medisch centrum terecht gekomen, waardoor het multidisciplinair werken een stuk makkelijker is geworden.

Al als jonge fysiotherapeut werd mij duidelijk dat mijn interesse bij het behandelen vaak uitging naar ‘de mens achter de patiënt’. Al snel keek ik vanuit een multidisciplinair kader, waardoor samenwerking zoeken met andere zinvolle disciplines voor mij al snel normaal was. Ik rolde min of meer in het behandelen van de chronische zorg, zoals het behandelen van patiënten met COPD, chronisch hartfalen en PAV.

Lees de hele blog van Cees Roggeband

Trefwoorden: