Geef de pen door! met Laura Gilhuis

19 okt 2020
Geef de pen door
Geef de pen door
'Wat is de kern van het probleem? Wat beweegt iemand? Hoe sluit ik het beste aan bij de beleefwereld? '

Laura Gilhuis : ' Voor mij is psychosomatiek de balans weer terug zien te vinden tussen lichaam, geest en omgeving.'

Dit keer aan mij de eer om mijzelf te mogen voorstellen.

Ik ben Laura Gilhuis (35) en woon samen met mijn vriend in het mooie Utrecht. Ik geniet van het wonen in de stad en zoek graag de natuur op voor een wandeling of meerdaagse trekking. In 2007 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht en sindsdien heb ik een mooie weg mogen afleggen binnen “het fysiotherapielandschap “. Van verpleeghuiszorg, geriatrische revalidatie, neurologie, naar psychiatrie en daar heb ik de stap gezet naar de master Psychosomatiek. Van Driebergen naar Rotterdam en nu sinds ruim één jaar in Utrecht. Momenteel werk ik in een eerstelijns praktijk, Fysiotherapie Nieuw Plettenburgh en in de tweedelijns revalidatie voor Revalide Utrecht.

De overeenkomst tussen al deze plekken is de complexe zorgvraag. Wat is de kern van het probleem? Wat beweegt iemand? Hoe sluit ik het beste aan bij de beleefwereld?

Lees de hele blog van Laura

 

Trefwoorden: