Bestuurslid aan het woord – Voorzitter Thirza Douglas

25 feb 2021
Bestuurslid aan het woord
Bestuurslid aan het woord
Dit jaar zal elk kwartaal een bestuurslid vertellen wat haar bezighoudt en een inkijkje geven in wat we doen bij/voor de NFP. Thirza ontdekte tijdens het uitvoeren van haar bestuursfuncties haar passie: het overzien van ontwikkelingen in de zorg. Voor de psychosomatische fysiotherapie betekent dit het bij elkaar brengen van verschillende mensen om de toekomst voor de psychosomatisch fysiotherapie goed te regelen.

'Daar word ik enorm blij van!'

Ik ben Thirza en moeder van Emma ( 13 jaar ) en Maartje ( 11 jaar). Mijn hele leven woon en werk ik in Alphen aan den Rijn. In mijn vrije tijd ben ik graag bij m’n kinderen of mijn vrienden. Ook wandel ik graag en tegenwoordig studeer ik weer. 

Tijdens mijn bestuursfuncties ontdekte ik mijn passie: het overzien van de ontwikkelingen in de zorg, wat dat betekent voor de psychosomatische fysiotherapie en het bij elkaar brengen van verschillende mensen om de toekomst voor de psychosomatisch fysiotherapie goed te regelen. Voor nog meer achtergrond ben ik de Master Health Administration bij TIAS gaan doen. Daar word ik enorm blij van!

Lees het hele interview met Thirza

 

Trefwoorden: