Voldoende enthousiaste PSF-ers die mee willen werken aan een online interview

25 mrt 2021
Inmiddels hebben zich voldoende PSF deelnemers aangemeld voor haar opdracht! Namens Jessica heel erg bedankt voor jullie medewerking!

Hieronder lees je de oproep van Jessica van 11 maart jl.

Mijn naam is Jessica Jager en ik zit op dit moment in het laatste jaar van de master psychosomatiek.

Momenteel ben ik bezig met mijn thesis. Ik doe kwalitatief onderzoek naar hoe fysiotherapeuten theoretische kennis omzetten naar praktisch handelen bij het behandelen van chronische pijn patiƫnten. Hiervoor ben ik nog op zoek naar twee psychosomatische fysiotherapeuten die participant zouden willen zijn binnen mijn onderzoek.

Het gaat om een online interview van ongeveer 45 minuten en hiervoor zoek ik therapeuten die met regelmaat chronische pijn patiĆ«nten behandelen.

Alvast bedankt!

Jessica Jager

Trefwoorden: