NPI - Service (gratis voor leden)

Voor de verspreiding van de benodigde vakinhoudelijke informatie heeft het KNGF i.s.m. de beroepsinhoudelijke verenigingen de NPI Service voor haar leden mogelijk gemaakt.

NPI & Psychosomatiek

Vanaf 1 maart 2016 heeft het KNGF een collectief abonnement op de NPi-service (en de NPi-kortingskaart). Alle leden van de NFP hebben daarmee toegang tot alle 10 thema's van de NPi-service.

Mijn NPI.nl

Om gratis toegang te kunnen krijgen is het nodig dat u een account heeft bij MijnNPi.nl en een KNGF-relatienummer.
Voor de referaten, de webcasts en de toetsen moet namelijk worden ingelogd met een e-mailadres en een wachtwoord dat u heeft aangemaakt bij MijnNPi.nl.

Hoe krijgt u toegang?

Voor u als NFP-lid zijn er drie mogelijkheden:

  1. U heeft reeds een account bij MijnNPi.nl met een KNGF-relatienummer.
    U heeft automatisch toegang tot de NPi-service en tevens een persoonlijk kortingskaartnummer (zie accountgegevens bij mijnnpi.nl).
  2. U heeft reeds een account bij MijnNPi.nl maar nog geen KNGF-relatienummer ingevuld
    U krijgt toegang tot de NPi-service en een persoonlijk kortingskaartnummer nadat u bij uw bestaande account uw KNGF-relatienummer heeft ingevuld bij uw persoonlijke instellingen.
  3. U heeft nog geen account bij MijnNPi.nl
    U krijgt toegang tot de NPi-service en een persoonlijk kortingskaartnummer nadat u een account heeft aangemaakt inclusief het invullen van uw KNGF-relatienummer.

Op uw accountpagina van MijnNPi.nl ziet u automatisch uw abonnementen.
U kunt de referaten en webcasts bekijken op www.npi.nl/referaten c.q. www.npi.nl/webcasts

Meer informatie treft u aan op www.npi.nl/kngf. U kunt uiteraard ook contact opnemen met het NPi (npiservice@npi.nl of 033 421 61 00).

 

Trefwoorden: